Behöver du fler Nycklar?

Vid inflytt maj 2017 så fick dåvarande ägare av respektive lägenhet 4 st nycklar som går till lägenhetsdörren samt vissa allmänna utrymmen och 4 nyckelbrickor som öppnar porten samt vissa allmänna utrymmen. De 4 nycklarna som delades ut vid inflytt lägenhetsnycklarna är märkta med 1,2,3 och 4 på högra sidan av den övre delen av nyckeln. Om man beställt ytterligare nycklar får de märkning 5, 6 osv. Om du som ny ägare inte mottagit 4 nycklar och 4 nyckelbrickor så bör du kontakta säljaren av lägenheten först och främst för att se vart nycklarna och/eller nyckelbrickorna tagit vägen.  Om nycklar och/eller nyckelbrickor är borta vänligen hör av er till styrelsen på styrelsen@brfglasera.se. 


Om du vill kopiera din nyckel  så är det företaget Certego i Västberga som kan hjälpa er med detta. I dagsläget så behöver man ta sig till deras butik, i framtiden kommer man även kunna använda sig av postförskott, mer information om detta kommer.

Adressen till Certegos butik är Västberga Allé 5. Där kan du mot uppvisande av senaste månadsavi, giltig nyckel och SIS-godkänd legitimation köpa fler nycklar. Om du önskar kontakta dem för att få priser innan du åker dit når du dem på 08-588 155 00 eller butik.stockholm@certego.se

Tagg
Om du behöver en tagg till portarna vänligen hör av dig genom att mejla styrelsen@brfglasera.se