STYRELSEN

Har du frågor till styrelsen?
Om du inte hittar svar på dina frågor på hemsidan vänligen skicka din fråga till styrelsen@brfglasera.se

Ekonomisk Förvaltare

För frågor om t.ex. din månadsavi kontakta SBC.
Kundtjänst 0771-722 722. Öppet vardagar 07.00-21.00
Alternativt www.sbc.se

Ordförande
Virag Budane

Vice ordförande

Ledamot
Virag Budane
Andrea Carlsson
Tommy Lahti

Rikard Larsson

Suppleant
Gunnel Billberg
Louise Andersson
Sophie Delin
Kerstin Bäcklund

Vill du ta del av protokollet ifrån årsstämman?

Mejla styrelsen@brfglasera.se

Protokoll ifrån brf Glaseras årsstämmor
är endast tillgänglig för föreningens medlemmar,
därav lägger vi inte upp dem på hemsidan.


Trivselregler

Regler är nödvändiga för trivselns skull när man bor så nära varandra som vi gör. Sunt förnuft och hänsyn till varandra är en grundpelare, men då vi alla är olika finns det ett antal regler som samtliga medlemmar och dess eventuella gäster bör förhålla sig till. Föreningens trivselregler hittar du här 

Vad gör jag vid störande ljud som överskrider föreningens trivselregler?

1. Kontakta personen i frågan.
2. Om det inte hjälper, kontakta styrelsen på styrelsen@brfglasera.se


STADGAR

Här hittar du föreningens stadgar och diverse andra dokument.

Projektgrupper

Det finns projektgrupper i föreningen, du hittar aktiva projektgrupper nedan.

Gröna gruppen
Ett härligt gäng med gröna fingrar som du förmodligen har sett krypa runt i rabatterna i föreningen då de har tagit för sig att hålla ordning i rabatterna och få allt det gröna att blomstra som aldrig förr.

Vill du gå med i någon av våra befintliga grupper eller kanske skapa en ny projektgrupp?
Hör av dig till styrelsen på styrelsen@brfglasera.se


HÄR HITTAR DU DIN DIGITALA BOPÄRM

Här hittar du informatin som rör din lägenhet både utvändigt och invändigt. Till exmpel hittar du skötselanvisningar och information om hur värmen i fastigheten fungerar.

Behöver du fler Nycklar?

Vid inflytt maj 2017 så fick dåvarande ägare av respektive lägenhet 4 st nycklar som går till lägenhetsdörren samt vissa allmänna utrymmen och 4 nyckelbrickor som öppnar porten samt vissa allmänna utrymmen.
De 4 nycklarna som delades ut vid inflytt lägenhetsnycklarna är märkta med 1,2,3 och 4 på högra sidan av den övre delen av nyckeln. Om man beställt ytterligare nycklar får de märkning 5, 6 osv. Om du som ny ägare inte mottagit 4 nycklar och 4 nyckelbrickor så bör du kontakta säljaren av lägenheten först och främst för att se vart nycklarna och/eller nyckelbrickorna tagit vägen.  Om nycklar och/eller nyckelbrickor är borta vänligen hör av er till styrelsen på styrelsen@brfglasera.se.

Om du vill kopiera din nyckel  så är det företaget Certego i Västberga som kan hjälpa er med detta. I dagsläget så behöver man ta sig till deras butik, i framtiden kommer man även kunna använda sig av postförskott, mer information om detta kommer.

Adressen till Certegos butik är Västberga Allé 5. Där kan du mot uppvisande av senaste månadsavi, giltig nyckel och SIS-godkänd legitimation köpa fler nycklar. Om du önskar kontakta dem för att få priser innan du åker dit når du dem på 08-588 155 00 eller butik.stockholm@certego.se

Tagg

Om du behöver en tagg till portarna vänligen hör av dig genom att mejla styrelsen@brfglasera.se

Mäklarinformation

Ekonomisk plan - Ekonomisk plan 

Energideklaration

I april 2019 gjordes energideklarationen för föreningens två fastigheter. För energideklarationen för Chamottevägen 15-19 se här För energideklaration för Chamottevägen 13 och Stig Lindbergs gata 12 se här

Medlemskap

För snabbast hantering av ansöka om medlemskap mejla underlaget till SBC.

Angående bostadsrättstillägg

Det är viktigt att våra boende tecknar en hemförsäkring men något extra bostadsrättstillägg behöver inte tecknas då bostadsrättförenngen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstillägg för alla lägenheter. Denna informationen samt annan matnyttig information om ansvar finns i bopärmen under "1. Bo i bostadsrätt".